2023.12.29. 12:26:50 7025 245

Maximális élvezet, zéró alkohol – Így készül az alkoholmentes puncs
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél ízeihez hozzátartozik a fahéj, az alma, a karamell, amiket általában valamilyen sütemény formájában veszünk magunkhoz. Nincs is semmi gond a nagymama almás pitéjével, vagy az egyszerű, de nagyszerű almás muffinnal sem. De azért fincsi ital formájában sem elhanyagolhatóak ezek a hozzávalók.

Szilveszteri puncs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszteri puncs

Ha szereted a puncsot, és idén a család minden tagjával megosztanád ezt a csodát, készítsd el az alkoholmentes verzióját!

Almás-karamellás puncs, a mindenki kedvence

Szerezd be ezeket a hozzávalókat, és nem túlzás, hogy szívedet, lelkedet átmelengeti majd a végeredmény:

  • 2 liter almalé

  • 40 dkg tejszín

  • 3 csomag (vagy ízlés szerinti) forralt bor fűszerkeverék

  • 2 dl karamellszósz

Kezdd el melegíteni az almalevet, majd add hozzá a fűszerkeveréket. 8-10 percig alacsony lángon melegítsd, majd távolítsd el a keverék nagyobb darabjait. Közben verd kemény habbá a tejszínt. A még meleg almaléhez adj hozzá 1,5 dl-t karamellszószt, keverd össze, majd porciózd ki a levet poharakba. Nyomd rá a tejszínhabot, majd csorgasd rá a maradék karamellszószt. Ugye, hogy isteni?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...