2023.01.25. 12:25:00 5994 227

Melyik archetípusba tartozol? A tealevelek megmondják! 3/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a Jung alkotta rendszerben található archetípusok közül több is jellemző lehet egy-egy emberre, van olyanok, amelyek a többinél sokkal erősebben vannak jelen az életünkben. Nézz a csészédbe, majd magadba, és derítsd ki, hogy ez a játékos feltevés igaz-e rád.

Teakeverékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teakeverékek

Tegnap megtudhattuk, hogy a 4 alaptea jellemzői melyik 4 archetípus tulajdonságát egészíti ki, ma és holnap pedig sorra kerül újabb 4-4 párosítás. Most azok a teák kerülnek a figyelmünk középpontjába, amelyek egy kis csavart tartogatnak a számunkra.

Ha az ízesített zöld teák a kedvenceid: Lázadó archetípus

Te aztán nem mondhatod meg neki, hogy mit gondoljon vagy mit is tegyen. Sőt, még a szabályok sem, ugyanis ő ezeken kívül helyezi magát. Ami valljuk be, kicsit irritáló vagy egyenesen ijesztő is lehet, azonban a lázadók nélkül sokkal egyhangúbb lenne a világ.
Az újításokat hozó archetípus azonban csak akkor képes sikeresen megvalósítani a fejéből kipattanó ötleteket, ha van valami ami egy rövid időre képes lehorgonyozni csapongó szellemét. Az ízesített zöld tea kortyolgatása pontosan ilyen hatással bír! A csészénként változtatható ízvilág pedig segít, hogy ne essen a szürke konvenciók csapdájába.

Az ízesített fekete teák elkötelezett fogyasztói: Átlagember archetípus

Más néven az árva kategória azokat a végtelenül érzékeny emberek takarja, akik gyakori csalódottságuk miatt a hozzájuk hasonló áldozat felfogású személyekkel időznek a legszívesebben.
Az ízesített fekete teák kimondottan akkor esnek jól a szóban forgó archetípusnak, amikor kimondottan elcsigázva érzik magukat, hiszen kit ne melegítene fel egy jó csésze forró tea? A határozott, mégis édes ízek kapaszkodót nyújtanak a pozitív dolgok felé, ahogyan gyengéden noszogatják fogyasztóikat végig az egyes napokon.

Aki imádja a honeybush teát: Bohóc archetípus

Az örök mókamester, aki mindenkit mosolyra fakaszt. Az áldott jó humorral rendelkező személyiségtípusnak arra kell figyelnie, hogy a folytonos bolondozás közben ne veszítse el időérzékét, és feladatainak is eleget tudjon tenni.
Ebben segíti őt a honeybush tea, amelynek minden kortya hozzájárul a csendes elmélkedés csodás pillanataihoz. A honeybush ugyanis képes lecsillapítani a legélénkebb elmét is, ugyanakkor édes íze boldog mosolyt csal az arcra.

Akinek virágzó tea lebeg a csészéjében: Ártatlan archetípus

Szabadság és boldogság, akár a virágról virágra lebbenő pillangók. A romantikus és kissé naiv lelkületű emberek általában rendkívül hagyománytisztelők, legnagyobb gyengeségük az, hogy félnek a hibázás lehetőségétől.
Az ártatlansághoz pedig mi illene jobban, mint a bimbóból kifeslő virág! Ez a teáscsészében is megtörténhet, hiszen számos gyönyörű és finom virágzó tea közül választhat ez az archetípus.

Forrás: www.teapalota.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.