2024.10.04. 17:41:13 1091 35

Miért jó néha egyedül (l)enni? – Most kiderül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha nincs is jobb, mint egyedül leülni enni – végre csak Te, az étel és a gondolataid! Semmi beszélgetés, semmi nyomás, hogy udvariasan megoszd a legjobb falatokat. Egyedül enni olyan, mint egy kis szünet az élet forgatagában, egy csöppnyi énidő, amikor csak magadra figyelhetsz.

Egyedül, csendben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyedül, csendben

Lehet, hogy kicsit furán néznek rád az étteremben, de ki ne élvezné azt a luxust, hogy a saját tempójában eszik, közben kedvenc sorozatát nézi, vagy éppen elmerül egy jó könyvben? És bevallhatjuk: néha bizony jólesik, hogy nem kell másokra várni vagy megosztani az utolsó sült krumplit! Sőt, az egyedüli étkezés lehetőséget ad arra is, hogy jobban odafigyelj az ízekre, élvezd az étel textúráját, és teljesen jelen legyél a pillanatban. Tudunk még 3 okot, amiért néha nyugodtan vállalj be egye-egy „magányos” ebédet.

  • Nehezen döntesz? Ha alkalmanként egyedül térsz be egy étterembe, mert szeretnél kipróbálni valami újat, az bizony akár abban is segíthet, hogy önállóbb legyél, könnyebben hozz meg egy-egy döntést egyedül.

  • Kit érdekel? Talán az első alkalommal még zavar, ha furcsán néznek rád, amikor egyedül ülsz egy asztalnál, egyedül eszel. De hidd el, a többedik alkalom után már nem fog érdekelni senki véleménye. És ez nem csak az étvágyadnak, hanem az önbizalmadnak is jót tesz majd!

  • Tudatosság? Menni fog! Ha egyedül vagy, sokkal jobban oda tudsz figyelni, hogy tartsd a diétád, illetve ne csábulj el egy-egy finom desszertre. Bizony, hogy társaságban ellen tudjunk állni a kísértésnek, ahhoz nagyon is tudatosnak kell lennünk a táplálkozás terén!

Szóval legközelebb, ha alkalmad adódik egyedül enni, ne habozz, és élvezd ki ezt a ritka pillanatot!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...