2019.11.18. 16:49:22 8319 269

Nem tudod, mit vegyél fel? Itt van 4 ötlet, ami segíthet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most vessünk egy pillantást arra az esetre, ha nagyobb körben, céges, vagy nyilvános karácsonyi, év végi bulira szeretnél elmenni. Olyan öltözékeket válogattunk ki neked, amelyek nem olyan nagyon karácsonyi mintásak, sokkal inkább csinos, néhol egyenesen szexi ruhadarabok.

Női divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női divat

Divatos női ing, rendhagyó szegélyes, 3/4-es ujjú, színátmenetes top, kerek nyakú alkalmi blúz

Női felső | shine.huNői felső | shine.hu

Ebben a felsőben egyszerre lehetsz feltűnő és szolid. A szabása miatt főleg nadrággal érdemes felvenni, egy egyszínű testhezálló szövet- vagy selyemnadrággal, és egy szép cipővel tökéletes összeállítás lehet a céged karácsonyi, vagy éppen a barátaiddal szervezett szilveszteri bulira.

Többféle színben is kapható, rajtad áll, melyiket gondolod alkalomhoz illőnek!

Női alkalmi blúz, mintás, szabadidőre is alkalmas

Női felső | shine.huNői felső | shine.hu
Ez is egy háromnegyedes ujjú, O-nyakú felső, ami jól mutatna rajtad akár nagyobb buliban, akár otthon. Alapvetően egy színű, a minta minden színnél ugyanaz. Poliészter anyagú, mosható, vasalható felső. Ha a jó méretben rendeled, remekül fogsz kinézni benne!

Szolid színű, v-nyakú, rakott, hosszú ujjú középhosszú női ing, top

Női felső | shine.huNői felső | shine.hu
Nem csak buliba, de munkába is felvehető, tényleg szolid, de a női mivoltod kiemelő felsőről van most szó. Ez egy egyszínű, szimmetrikusan ráncolt, magas színvonalú ruha. Érdemes kipróbálni, nem csak alkalmi felsőként, de igazán bármilyen alkalomra, akár hétköznapra is.

Szexi feszes hosszú ujjú női ing, v-nyakú

Női felső | shine.huNői felső | shine.hu
Ebben a szexi felsőben bármikor elcsavarhatod bármilyen pasi fejét. Vedd fel a karácsonyi partira, vagy viríts benne bármelyik partin, meglátod körülzsonganak majd a férfiak. A necc részek miatt elég sokat megmutat belőled, de mégsem annyira kihívó, mivel a dekoltázsa nem mélyen kivágott, inkább kifejezetten szolid.

Ha már itt vagy, böngészd át a sine.hu kínálatát, hátha találsz még valamit, ami felkelti az érdeklődésed, vagy segít abban, hogy a párod (illetőleg az éppen meghódítandó férfi) fejét elcsavard, és meghódítsd (újra). Válogass kedvedre, és próbáld ki, ami tetszik, és ha megvan a tökéletes ruha, irány a csúcs!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...