2023.11.04. 12:35:38 4706 181

Őszi csemegék az ízlelőbimbóidnak és az egészségednek! – Tankold fel a tested vitaminokkal még télen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhány hét, és itt van a jó öreg barátunk, a tél! Előtte mindenképpen érdemes felkészíteni a szervezted az előttünk álló hideg évszakra, felturbózni az immunrendszered. A gyógyszertárak, drogériák polcai tele vannak jobbnál jobb vitaminokkal, de a legjobb ebből is a természetes!

Sütőtök és alma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütőtök és alma

Szerencsére, kertünk, vagyis inkább az éléskamránk bőven kínál számunkra vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag finomságokat, úgyhogy nyugodtan feltölthetjük ezekkel is megcsappant vitaminkészleteinket! Íme, a mi tuti tippjeink!

Nem egy közönségkedvenc, de …

Legyél Te az első, aki szereti a családból a kelbimbót! Ha levesben, rakott ételekben nem csúszik, fűszered meg és grillezd meg, süsd át serpenyőben! Előtte persze jöhet rá mindenféle különleges fűszer!

Sütve, levesnek vagy ahogy szeretnéd!

Naná, hogy a sütőtökről van szó, ami ásványi anyagokban, vitaminokban is gazdag! A benne lévő rostanyagok pedig segítik az emésztésünket!

Finom és még az orvost is távoltartja!

Ugye, Te is tudod, hogy miről beszéljünk? Naná, hogy a finom, lédús almáról! Roppanós, édes, emellett pedig nem kevés vitamin, ásványi anyagot tartalmaz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...