2022.07.07. 09:30:00 6719 222

Ragyogtasd fel belső szépséged és oszd is meg másokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akit nem túl előnyös külsővel áldott meg az ég, erőfeszítések és rengeteg pénz árán változtathat rajta. Amiatt, hogy ezek az “átalakítások” a legtöbbször visszájukra szoktak elsülni, jobban tesszük, ha az eredményesebben változtatható belső értékeinkre fordítjuk energiáinkat.

Sugárzó belső értékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sugárzó belső értékek

Ha a belsőnk ragyag, az nem csak a mi hangulatunknak tesz jót, de felmelegítheti a környezetünkben élők lelkét is. A mai körülmények között mi lenne más a leginkább szükséges emberi tulajdonság, ha nem ez? Azaz mások magunk mellé emelése.

Így emeld és engedd megnyilvánulni a belső szépségedet!

Légy gerinces!

Fizikai és átvitt értelemben is kifizetődő egyenes embernek lennünk. De miért is olyan fontos a testtartás? Rugalmasan, lazán és nem mereven állva és járva magasabbnak és karcsúbbnak érezhetjük magunkat. Ez pedig növelheti magabiztosságunkat - amellett, hogy ez az egészséges tartás a testünk számára.

Nevess sokat!

Szarkazmus és önirónia nélkül is képes vagy nevetni magadon? De tényleg olyan jóízűen? Nagyon jó tulajdonság, ha az élet nem túl napfényes eseményeiben is meg tudjuk látni a vidám pillanatokat. A humor nem csupán a feszültséget oldja, hanem hozzájárul a hosszabb élethez is. Bár a humorérzéke mindenkinek egyedi, kevesen tudják, hogy fejleszthető!

Mondj köszönetet!

Ezt ugyancsak szívből érdemes megtenni, hiszen a hála érzése tágítja ki a jólét értékét, emellett még több figyelmességre és lelkesedésre sarkall másokat. Az emberi kapcsolatok javulásához nagy mértékben hozzájárul, ha a többiek értékeit nyíltan elismerjük.

Ragadj meg minden alkalmat a feltöltődésre!

A minket felemelő pillanatokat érdemes megosztani a környezetünkben élőkkel is, hiszen a mindennapok gondjai bárkit beleszigoríthat a felnőttkor túlzott felelősségérzetébe. Ha ismét megtanuljuk magunkat önfeledten jól érezni, a testi-lelki egészségünket is szolgálja.

Legyél nagylelkű!

Az adományozás és önkéntesség témája nem csak a karácsonyi ünnepek táján kerüljenek előtérbe! Hiszen az igazi nagylelkűségnek nincs időtartama! A segítségnyújtás során mi is profitálunk, hiszen ilyenkor olyan vegyületek szabadulnak fel a szervezetünkben, amelyek jobb közérzetet biztosítanak. Ne ragadjunk le a vagyoni javak síkján! Nagylelkűségünk kifejezésére tehetünk másoknak jól eső apró szívességeket és kifejezhetjük ezt kedves hozzáállással is!

Belső értékeink kibontakoztatása akkor válik hitelessé, ha sikerül ezt olyan mélyen átéreznünk, ami megszabadít minket a gyakorlati megvalósítás kényszerítő érzetétől. Önmagunk tisztelete és igényeinek alapos megismerése szükséges ehhez a hosszadalmas folyamathoz, de mindenkire kiterjedő empátiával benned is kiteljesedhet a szépség legvalódibb, külsőnkön messze túlmutató formája.

Forrás: www.thehealthy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...