2024.08.04. 08:26:19 6579 210

Ropogtass mandulát és szürcsölj hozzá vitamindús levet! – 1+1 egyszerű recept lazulós estékhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Túl vagyunk a nyár felén, de semmi pánik, a java még csak most jön! A pihizős nyárestékből, lazulós napokból is kijut bőven még, úgyhogy ha tuti recepteket keresel, amivel a szomjadat oldhatod, de jól jönne egy remek ötlet a ropogtatnivalót illetően is, akkor jó helyen jársz!

Ropogós mandula Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ropogós mandula Fotó: 123rf.hu

Íme, a hűsítő vitaminbomba receptje, amit pikk és pakk, össze tudsz majd dobni, csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged:

  • 20 dkg dinnye (héj nélkül)

  • 2 db sárgarépa

-1 teáskanál citromlé

A répát pucold meg, karikázd fel. A dinnyét kockázd fel, a magokat távolítsd el. Most mehet mindkettő a gyümölcsprésbe, vagy egy edénybe, hogy összeturmixold. Citromlével ízesítsd!

Forrás: miss.at

Ha egy igazán különleges ropogtatnivalóra vágysz, az édes pirított mandulát imádni fogod!

Hozzávalók:

  • 20 dkg cukor

  • 1,5 dl víz

  • 1 csomag vaníliás cukor

  • 20 dkg mandula

Öntsd az edénybe a vizet, tedd bele a cukrot és a mandulát, és közepes lángon addig főzd, amíg a víz el nem párolog. Szórd a vaníliás cukrot a mandulára és karamellizáld. A cukor majd szépen ráolvad a mandulaszemekre. Szedd ki a mandulát egy tányérra, hagyd kihűlni és már ropogtathatod is!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...