2023.01.28. 17:37:13 7404 277

Szerezz új barátokat! – Könnyű azt mondani!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Életünkben nem csak a szerelmünk, a másik felünk megtalálása a fontos, hanem az is, hogy legyenek körülöttünk olyanok is, akikkel bármit, bármikor megbeszélhetünk, akiket bármikor felhívhatunk, akik elfogadnak minket olyannak, amilyenek vagyunk. Ők a barátaink.

Barátság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság

Közösségbe kerülve indul a „buli”, az oviba kerülve kezdődnek a nagy barátságok, a nagy összeveszések és a még nagyobb kibékülések. Aztán ahogy megy az idő előre, előtérbe kerülnek azok a dolgok, amelyek valóban fontosak egy barátságban. És ahogy érünk, idősödünk, egyre fontosabbak lesznek a régi barátaink és egyre kevésbé szerzünk újakat. Ugyan felnőtt korban sem kizárt, hogy igazi, mély barátságok születnek, ám tény, hogy sokaknak ilyenkor nehezebben meg a barátkozás. De miért is? Ez a 4 ok biztosan köztük van!

Az a fránya idő

Jó dolog egy vagy több új barátságot szerezni, ám azt ápolni is kell. Sajnos, a család-munka-háztartás Bermuda-háromszögében sokszor elveszik az ember, ezért a meglévő barátságok ápolására is alig-alig marad idő. Van az az élethelyzet, hogy nem tudunk erre kellő időt szánni…

A válogatósság nem a legjobb ebben a helyzetben…

Nyilván egy barátságban is mindenki (kis túlzással) a másik felét keresi, vagy legalábbis olyan tulajdonságokat, amikből mindkét fél építkezni tud. Ám van, aki barátság szempontjából is válogatós, és nem osztja meg bárkivel a titkait.

Nem mindenki nyitott rá

Vannak, akik viszonylag könnyen kötnek új ismeretségeket, míg mások inkább bezárkóznak, nehezen nyitnak mások felé. Ők bőven megelégszenek a régi barátokkal, akik elfogadják őket úgy, ahogy vannak.

Csalódtál

Ahogy a szerelemben, úgy bizony a barátságban is érhetnek nagy csalódások. Illetve, egyetlen is bőven elég ahhoz, hogy aztán az ember sokkal óvatosabb legyen barátkozás terén.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...