2023.04.09. 11:01:28 5754 213

Te miért szereted a húsvétot? – Mi ezért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan gyönyörű ünnep a húsvét, a karácsonyt általában mindannyian jobban szívleljük. Ha meghittség, boldogság, összeborulás, akkor a téli időszak ünnepe jut az eszünkbe. Pedig a húsvét sem kevésbé fontos vagy szép időszak, rengeteg szerethető tulajdonsággal bír „ő” is.

Családi húsvét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi húsvét

És hogy mi miért imádjuk a húsvétot? Íme, néhány igazán izgalmas pozitívum a tavaszi ünnepben!

Hosszú szünet

Habár a karácsonyi-szilveszteri időszak sem tartozik a rövid ünnepek közé, ha nem olyan területen tevékenykedünk, ahol az ünnepek alatt is dolgozni kell, a húsvéti nagyon hosszú hétvége alatt biztosan jut idő a pihenésre is!

Újra együtt a (nagy) család!

Ha egyébként nehéz összeröffenteni a család apraját-nagyját, a húsvét egy remek apropó arra, hogy újra találkozzatok! Jó esetben a szabadidő is több ilyenkor, a fentebb már említett sok munkaszüneti nap miatt.

Végre tisztaság!

Hiába húzzuk és halasztjuk, a tavaszi nagytakarítást érdemes megejteni még húsvét előtt. Tudjuk, tudjuk, nem kellemes, de igazából csak nekiállni nehéz, utána már szinte megy minden magától. Ám az, hogy végre újra patyolattiszta lakásban tölthetjük az ünnepet és az év többi részét, minden fáradtságot megér, ugye?

Csak semmi fagyoskodás!

A húsvét igazi madárcsicsergős, napsütéses, tavaszi ünnep! Na jó, lepett már meg minket az időjárás húsvéti faggyal és havazással, de a jellemzőbb inkább az, hogy lengébb öltözetben, maximum egy pulcsiban vagy kiskabátban kergetjük a húsvéti nyuszit.

Nem ciki újra gyereknek lenni!

Ha már nyúlkergetés! Ugye, Te sem hagyod ki a gyerkőccel, unokával a fűben való ajándékkeresgélést? A felnőttek legalább olyan jól szórakozhatnak ilyenkor, mint a kicsik.

Most aztán nem sajnálunk magunktól semmit!

Naná, és erre még okunk is van! Akár böjtöltél, akár nem, a tavaszi ünnep alatt biztosan Te sem mondasz nemet a finomabbnál finomabb falatokra! Nem is érdemes, ennyi lazulás mindenkinek jár!

Azért a locsolkodásban is van valami izgalmas!

Tudjuk, senki sem szereti, de azért tedd a szívedre a kezed: jó dolog, ha gondolnak Rád az erősebb nem képviselői, ha locsolkodásra kerül a sor! Sőt, a rájuk való várakozásban is van azért izgalom!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...