2023.11.11. 08:35:43 5758 211

Tisztítsd rendszeresen, hogy még sokáig használhasd! - 3+1 tipp a ragyogó hajvasalóért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rendszeresen használod, akkor azért, ha pedig csak alkalmanként, akkor pedig azért érdemes megtisztítanod a kedvenc hajvasalódat, hogy még sokáig a kedvenc fodrászkellékeid közé tartozzon. Szerencsére, egyáltalán nem nagy ördöngösség a dolog, csak jól körül kell nézned a fürdőszobádban, konyhádban!

Hajvasaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajvasaló

A vasaló lapjára ragadt szennyeződéseket érdemes minden esetben egy gyors, vagy éppen hosszadalmas tisztítással eltüntetni! És nem csak azért, hogy a hajvasaló élettartamát meghosszabbítsd! A hajadnak is sokkal jobbat teszel, ha minden esetben tiszta eszközzel nyúlsz hozzá, hiszen egészségesebb, élettel telibb lesz majd! Lássuk, mik azok a szerek, amik segítségünkre lehetnek a hajvasalónk alapos megtisztításában!

Nem csak az ablakra jó!

Az enyhébbnél egy kicsit makacsabb szennyeződések esetén érdemes bevetned az ablakpucoló folyadékot. Fújj egy keveset a száraz kendőre, töröld át vele a hajvasaló felületét és gyönyörködj a csillogásban!

Ha makacsabb szennyeződéssel van dolgod!

A körömlakklemosót érdemes ebben az esetben bevetned! Legyen a vasalód hideg, és egy száraz rongy segítségével vidd fel a lemosót a problémás részekre.

A vasalód is szereti!

A hajvasalód is bírni fogja a speciális, vasaló tisztítására szánt folyadékot! Amikor ezt használod, a készülék legyen még enyhén meleg. Nem csak tisztítja a felületet, hanem védőréteggel vonja be, hogy ellenállóbb legyen a szennyeződésekkel szemben!

Gyengéd tisztítás!

Egy mikroszálas kendő segítségével könnyedén eltávolíthatod a kevésbé makacs szennyeződéseket. Csak töröld át vele a még langyos hajvasalót, és máris újra csillog és villog az eszközöd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...