2024.09.29. 17:38:14 6075 226

Több intimitás = boldog párkapcsolat?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az intimitás a párkapcsolatok egyik legfontosabb pillére. Nem csak a fizikai közelségről szól, hanem a mély érzelmi kapcsolat megteremtéséről is, amely bizalmat, megértést és szeretetet erősít. Az intimitás révén a párok képesek mélyebb szinten kapcsolódni egymáshoz, ami elengedhetetlen a harmonikus és tartós kapcsolat fenntartásához.

Őszi szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi szerelem

Amikor két ember megosztja legbelsőbb érzéseit és gondolatait, azáltal nem csak közelebb kerülnek egymáshoz, de kapcsolatuk is ellenállóbbá válik a kihívásokkal szemben. Nézzük csak, az intimitás mely fajtái léteznek, amivel erősíthetjük párkapcsolatunkat!

  • Legyetek együtt! Ne csak testben, hanem lélekben is! Töltsetek együtt időt, hogy egymásra tudjatok hangolódni és ne csak testben, hanem lélekben is együtt legyetek!

  • Egy fontos lépés: az érzelmi intimitás! Ha két lélek kapcsolódni tud egymással, ha felfeditek egymás előtt minden jó és rossz érzelmeteket is, akkor az érzelmi intimitás egy igen előkelő fokozatára léptetek.

  • Az a bizonyos egy hullámhossz! Az megvan, amikor kitaláljátok egymás gondolatait, ugyanabban a pillanatban hívjátok egymást, vagy éppen befejezitek a másik mondatát? Nos, Ti bizony agyban is egy hullámhosszon vagytok.

  • Amit minden nap tapasztaltunk: a testi intimitás! Azt hiszem, ezt nem kell túlmagyarázni. egy ölelés, egy simogatás, egy puszi az egyik legegyértelműbb kifejezése a másik iránti szerelmünknek.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...