Tökéletes rántotta - A Nagyi trükkjével
Nálunk a férjem a rántotta felelős, mert csakis ő tudja megcsinálni szaftosra, és mégis ízesre, amiért a család minden tagja odáig van. Nem tudom, honnan tanulta ezt a tudományt, talán a nagymamájától. Én most megosztok veletek egy tuti tippet, amitől még finomabb lesz a reggeli sült tojás.
A rántottában az a jó, hogy feldobhatjuk szinte bármivel: gombával, cukorborsóval, hagymával, szalonnával, de kerülhet bele egy is husi is. Ha krémesebben szereted, dúsíthatod tejjel tejszínnel, hogy még finomabb legyen.
Ha szeretnél egy igazán különleges dolgot!
Végy egy pohár narancslét, mielőtt felvered a tojást, adj hozzá 1-2 evőkanálnyit a narancsléből és süsd meg így. Kellemesen ízt kapsz majd, és nem utolsó sorban szaftos puha lesz a rántottád.
Forrás: brigitte.de