2020.11.20. 16:50:48 9282 241

Unod a sült gesztenyét? – Készíts belőle salátát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sült vagy főtt gesztenye igazi őszi, téli csemege. Ha előfordulhat olyan, hogy valamiért megunod ezt a finomságot, számtalan módon felhasználhatod még. Lehet belőle leves, köret, és egy finom saláta is! Figyelj csak!

Gesztenye - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gesztenye

Az ősz, tél másik slágerével, az almával kombináljuk. Ezen kívül már csak néhány hozzávaló szükséges:

-20 szem sült gesztenye

-2 db piros héjú alma, vékony szeletekre szelve, vagy reszelve

-fél fej római saláta

-1 tesáskanál színes bors

-4 evőkanál olívaolaj

-2 evőkanál vörösborecet

-fél citrom leve

-2 teáskanál méz

-só

A színes borsot törjük durvára, keverjük össze a citromlével, mézzel, majd keverjük bele a megpucolt sült gesztenyéket. A salátát tépd darabokra, keverd össze az almával, majd mehet rá a vörösborecet, csipet só, olívaolaj. Akár össze is keverheted a gesztenyével, de egymás mellé tálalva is fogyasztható.

Forrás: mindmegette.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...