2022.06.22. 09:25:00 6671 228

Valóban nőként: Ébreszd fel a feminin energiáidat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mitől nő egy nő? Attól, hogy mer önmaga lenni és meg meri élni azt a fajta nőiességet, ami benne rejlik! A női kreativitás, érzékenység , játékosság és a másokra irányuló figyeleme mind-mind ennek a részei. Igen ám, de hogyan építsük ezt bele úgy a mindennapi életünkbe, hogy javunkra váljanak?

Kiegyensúlyozott nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegyensúlyozott nő

Abbéli törekvésünk mellett, hogy otthonunk kényelmes és barátságos legyen, valamint a munkahelyünkön is megálljuk a helyünket, időt kell hagynunk magunknak arra, hogy kikapcsolhassuk a megfelelési kényszer által ránk szabott szerepeket és teret kaphasson a szeretteink és önmagunk felé irányuló érzelemtenger.
Életterünket ezért nem elég a fizikai énünk biztonságos menedékévé változtatni, de szükséges belső énünk megnyugtató színterévé is alakítanunk.

Hogyan ismerjük fel a bennünk rejlő női energiákat és az általuk életre kelt igényeinket?

Erőteljes, intuitív energiáinkat csak a befelé fordulás útján tárhatjuk fel, és minél jobban megtanulunk erre a velünk született belső intelligenciára hallgatni, annál könnyebben fogunk az élet kihívásai között masírozni: Lehet, hogy valami félelmetes vagy extra figyelmet és erőkifejtést igényel tőlünk, de tapintattal és magabiztossággal ezeket a kihívásokat is képesek vagyunk legyűrni.

Meditációval és légzésgyakorlatokkal belső énünk felé

Már napi 5-10 perc elcsendesedés megváltoztathatja az életünket! Ha a meditáció tudatos légzésgyakorlással párosul, még nagyon eredményeket érhetünk el. Természetesen az erre való ráérzés egy hosszabb folyamat is lehet, de megéri megbirkózni kesze-kusza gondolataink kibogozásával és lecsillapításával.
A problémákon való folytonos agyalás ugyanis még több stresszt idéz elő, amit az a fajta kiegyensúlyozottság oldat sikeresen, amely belső békénk elérésével kel életre.

Naplóírással érzelmeink jobb megértésének eléréséhez

A naplóírás a nők egyik legrégebbi társa érzelmeik feldolgozásához és a jövőbeni terveik tisztázásához. Miért is ne térhetnénk vissza az efféle lelki gyakorlathoz, amit nagyanyáink is szívesen végeztek?
Minden papírra vetett félelmünk, örömünk és egyéb gondolatunk arra való, hogy megalapozhassuk önmagunk megértését. A napló és írószer kettősét pedig egy hangulatunkhoz illő gyógytea teszi teljessé!

A nőiességhez való visszatérés útjai gyakorlatias nők számára

Nem vagyunk egyformák, így sok nő számára megerőltethető lehet az a fajta lelki megnyílás, amit a testileg passzív tevékenységek révén érhetünk el.
Nekik azt javasolják, hogy válasszanak olyan szabadidős hobbikat, amelyek általános egészségügyi állapotuk megtartása mellett javítják érzelmi jólétüket. Helyezd középpontba nőiességedet jógával, tánccal, de akár az úszás és a futás is megoldás lehet.

Miért is hangoztatják annyira ebben a kemény világban, hogy merj gyengéd lenni? Ennek így semmi értelme, nem igaz? Pedig épphogy az a fajta egyensúly a kulcs, amit mi nők tudunk megteremteni azáltal, hogy ebben a gyorsan változó világba megteremjük a megnyugvás lehetőségét.
Nem kell nekünk túl férfias jellemvonásokat felvennünk a helytálláshoz, sőt! A legjobb az, ha hagyjuk a férfiakat igazán férfinak lenni, mert tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiak arra reagálnak, hogy mennyire nők a körülöttük élő hölgyek!
Szóval biztosan van valami abban a mondásban, ami így szól: “Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő.”

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...