2023.02.19. 17:45:12 8450 295

Változtass! – Amikor Te magad állsz a boldogságod útjában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor annyira hajszoljuk a boldogságot, hogy észre sem vesszük, hogy éppen életünk legjobb, legszebb, legkiegyensúlyozottabb szakaszát éljük. Mintha nem akarnánk észrevenni, hogy most a jó. Mintha mi magunk állnánk a saját boldogságunk útjában.

Lélek, boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélek, boldogság

Sajnos, vagy nem sajnos, de teljesen természetes, hogy ha néha lekerülünk a gödör aljára lelkileg. Így valóban tudjuk értékelni az élet önfeledt perceit. De mi van, ha csak várjuk ezeket a boldog pillanatokat, és valamiért nem akarnak eljönni? Vagy itt van már a boldogság, csak mi nem vesszük észre? Meglehet, a hiba a mi készülékünkben van, és változtatnunk kell néhány tulajdonságunkon. Mondjuk, ezeken itt!

Légy elfogadó!

Ne csak magaddal, másokkal szemben, de az életben bekövetkező változásokkal, helyzetekkel szemben is. Vannak olyan szituációk, amelyeken nem tudunk változtatni. Ezeket el kell fogadni, mert ha a múlton rágódunk, azzal megfosztjuk magunkat attól, hogy élvezzük a jelen boldogságát.

Koncentrálj a jelenre!

Ha állandóan elkalandozol, hol a múlton merengsz, hol egy soha meg nem valósuló jövőt képzelsz magad elé, könnyen kizökkensz a jelenből, a pillanatnyi feladataidra való koncentrálásból.

Ne háríts!

A felelősség másokra hárítása nem éppen felnőtthöz méltó viselkedés! Hasonlóan a vitás helyzetek kerülése, illetve azok meg nem beszélése is. Ez egy állandó feszültséget okozhat benned, ami miatt nem tudsz koncentrálni magadra és az életed pozitív történéseire.

Ne hasonlítgasd!

A Te életed a Te életed, ne hasonlítsd, mérd össze soha másokéval! (Pláne ne mondjuk a közösségi médiában mutatottak alapján!) Nem tudhatod, embertársad milyen úton, netán nehézségek árán jutott el élete aktuális állomásához. Az állandó összehasonlítgatással elveszíted az utat a saját boldogságodhoz, állandóan elégedettlen leszel magaddal és a saját helyzeteddel.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...