2021.04.18. 10:59:14 8579 237

Vedd fel a nyúlcipőt… és még néhány dolgot, ha most kezdenél futni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még egyáltalán nem késő a nyári bikinialakon dolgozni, sőt! Ha inkább az egészségre, mintsem a csinos alakra hajtunk, szinte bármikor érdemes belevágni az egészséges életmódba. Ha úgy érzed, az első lépéseket a sport rendszeresítésével kezded, és a futás lesz a Te mozgásformád, íme, a „bevásárólistád”!

Futás a szabadban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Futás a szabadban

Ugyan a legfontosabb az elhatározás és a kitartás, azért egy szuper, a futáshoz passzoló outfit sem elhanyagolható, akár még motivációnak sem!

Induljunk lentről!

Talán az egyik, ha nem a legfontosabb kellék, ha futásra adod a fejed, a jó futócipő. Érdemes jó minőségű lépőt választani, hiszen mozgás közben igencsak megterhelődnek izmaink, ízületeink. Nem érdemes egy sérülést kockáztatni.

Most is fontos!

Egy jól megválasztott melltartó itt is jó barátod lehet. Igaz, lefutni nem fogja helyetted a kilométereket, de nem is kell. Fontos, hogy jól tartson, kényelmes legyen, és lehetőleg lélegezzen alatta a bőröd. Ezzel nem csak a futás közben kissé zavaró „kilengéseket” akadályozhatod meg, hanem a mellek lógásának is elejét veheted.

Ne csak csinos legyél!

Futás során fontos a kényelmes ruha. Érdemes kifejezetten futáshoz ajánlott ruhadarabokat választani, melyek magukba szívják a verejtékezés közben keletkező nedvességet, így hagyják a bőrt lélegezni, így az viszonylag száraz marad. Tetőtől talpig, vagyis pólótól a zokniig érdemes ilyen típusú ruhadarabokat választani. Azt már az elején érdemes eldöntened, mennyire leszel elszánt futó? Az időjárási körülmények mennyire befolyásolják majd a kedvedet? Ha utóbbi nem számít, szerezz be ennek megfelelően sapkát, kabátot, kesztyűt is a futáshoz!

A kiegészítőkre is figyelj!

Jól jöhet egy kulacs, hiszen az elveszített folyadék mennyiséget pótolni kell. Nézz körül az okosórák és a különböző „futós” applikációk piacán, hogy mérni tudd 1-1 napi teljesítményedet, ezzel pedig motiváld magad, hogy holnap még jobb legyél!

És még…

Ha úgy érzed, egyedül nem megy, szerezz magad mellé futótársakat! Esetleg, ha lehetőség van rá, lépj be egy futóklubba. Ha csapatban most nem is mehet a futás, online is tudjátok egymást motiválni!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...