2024.08.09. 08:30:17 6383 217

A csodálatos uborkalé – Ezért ne a lefolyóba, inkább magadba öntsd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálam nagyobb savanyú uborka rajongó nemigen létezik. Némi túlzással még egy tányér leves mellé is szívesen elropogtatnék néhány darabot, de nasi gyanánt már minden lelkiismeret-furdalás nélkül falatozok belőle. Azt hittem, nekem már nem lehet újdonságot mondani ezzel a savanyúsággal kapcsolatban. Mekkorát tévedtem!

Savanyú uborka Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Savanyú uborka Fotó: 123rf.hu

Mert nem csak a roppanós „ubik”, hanem a savanyú lé is fogyasztható! Ha már ott van kéznél ez a házi csodaszer, miért is dobnád ki.

  • Gyakori izomgörcsök? Az uborka levében lévő ecet, illetve fűszerek segíthetnek a túl gyakori izomgörcsök kialakulásában, enyhítésében.

  • Pótolhatod az „elveszett” elektrolitokat! Ha nyár, akkor izzadás. De intenzívebb mozgás közben is folyhat rólunk a víz bőven! Ilyenkor nem csak vizet, de olyan értékes ásványi anyagokat is veszít a szervezetünk, mint a nátrium, vagy a kálium. Ezek pótlására tökéletes az „ubilé”, ami a folyadékpótlást is megoldja.

  • Leolvadnak a kilók, de…! Az uborka levében lévő ecet jó hatással lehet az anyagcserénkre, hiszen pörgeti azt. Arra azonban ügyelj, hogy csak olyan levet hörpölgess, aminek a cukortartalma alacsony! Hiába segítene a fogyásban a fincsi lé, ha tele van cukorral, ami nem igazán fogyókúrás.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...