2023.09.08. 10:58:03 7359 276

Boldogság, egyszerűen! – 4+1 rövid út a boldogsághoz 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldognak lenni a legegyszerűbb és a legbonyolultabb dolog, feladat is egyben. Ha a boldogságra gondolunk, nagy dolgok jutnak az eszünkbe, és nem egyszer az anyagi javaktól, külső tényezőktől várjuk, hogy előcsalogassa belőlünk a legszebb érzést. Pedig a boldogság egészen máshol rejtőzik…

Boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság

Nem egy újabb ékszerben, egy piros sportautóban, sőt, még csak nem is egy csinos ruhában (na jó, abban egy kicsit), hanem teljesen hétköznapi, egyszerű dolgokban. Mondhatjuk, hogy a boldogság az utcán/a lábunk előtt hever, csak néha nem akarjuk észrevenni. Íme, a boldogság végtelenül egyszerű forrásai.

A nevetés nem csak gyógyszer!

Nem bizony, hanem a boldogságod egyik nagyon erős alapja is lehet. Mosolyogj, nevess, ha úgy érzed, okod van rá, mert a világ tényleg vissza fog Rád mosolyogni.

Vezesd le a feszültséget!

Ha kiugrálod, kitáncolod magadból a feszültséget, azzal minden okod megvan a boldogságra! Elő a kedvenc slágereid, told félre a bútorokat, csavard fel a szőnyeget és már indulhat is a tánc!

Ha már slágerek!

Ha táncolni nincs kedved, de a zenével nincs bajod, készíts egy Boldogság-válogatást a kedvenc zenéidből! Hallgasd, amikor csak kedvend szottyan és érezd a végtelen boldogságot!

Tudod, mi a különbség a boldogság és a boldogtalanság között?

Nem? Pedig végtelenül egyszerű a válasz! Néha csupán egy puszi választja el a kettőt egymástól! Adj egy cuppanós puszit a gyerkőcöd arcára, vagy nyomj egy csókot a kedvesed ajkára és máris más színben látod majd a világot!

Ami mindenre gyógyír!

Ha kipihent vagy, kevés dolog van, ami problémát jelenthet, ugye? Meglehet, csak egy kiadós alvás áll a boldogságod útjában! Úgyhogy, irány az ágy és szép álmokat! Következő cikkünkben 4 újabb teljesen egyszerű hétköznapi trükköt, okot ismerhetsz meg, ami okot adhat a boldogságra!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...