2024.06.09. 17:45:51 8246 288

Citrommal nem csak a tea finom! – Bolondítsd meg vele a kávédat is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki sok tejjel, ki tejhabbal, megint más kevés tejszínnel, sokan cukor nélkül, és akad, aki feketén szereti a kávét. Rengetegen esküsznek a kotyogósra, hogy annál jobb nincs is, ám egyre többen nyitnak a kapszulás kávéfőzők felé! Ám egyvalami közös mindannyiunkban: nem értjük, hogy kerül a citromlé a kávénkba?

Citrom és kávé Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citrom és kávé Fotó: 123rf.hu

Legyünk őszinték: furcsa egy párosítás, az már egyszer biztos. Nem mondjuk azt, hogy azonnal a kedvenced lesz, mert kezdetben biztosan érdekes lesz a két íz kombinációja, de azért érdemes kipróbálnunk. Hogy miért is?

Ésszerű okok!

A citromos kávét nem annyira az íze miatt, inkább az egészségünk miatt érdemes kortyolgatnunk. Hogy milyen pozitív hatásai lehetnek egészségünkre? Íme!

  • Fejfájás kínoz? A citromos kávé megvédhet a hirtelen jött fejfájás ellen.

  • Viszlát, ráncok! A citrommal ízesített kávé még a nem kívánatos ráncok ellen is felveheti a harcot. Megér egy próbát, nem igaz?

  • Bosszantó hasi zsír! Téged is zavar, hogy a naciból itt és ott kivillan egy kis hájacska? Ha szeretnél minél előbb megszabadulni a hasi zsírtól, csöpögtess némi citromlevet a kávédba.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...