2024.06.15. 17:41:00 6187 219

Egy kapcsolatban is fontos vagy! – Ne hanyagold el magadat sem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sőt, azt se hagyd, hogy Téged elhanyagoljanak! Természetesen egy kapcsolatban a közös örömök, közös célok, közös boldogság is nagyon fontos, ám nem szabad megfeledkeznünk saját magunkról, az egyéni igényeinkről sem. Pedig ez gyakran a háttérbe szorul…

Társas magány  Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Társas magány Fotó: 123rf.hu

Talán észre sem veszed, ha ez megtörtént, hiszen kezdetben a rózsaszín köd mindent elvakít! Aztán ahogy megy az idő, halad előre a kapcsolat, úgy érzed magad egyre kellemetlenebbül, és nem tudod, miért? Nézz csak magadba, meglehet, minden jel arra mutat, hogy a Te igényeid háttérbe szorulnak ebben a kapcsolatban!

  • Egyre gyakoribbak! Sajnos a vitákról van szó, amit ráadásul Te magad kezdeményezel! Persze, hogy idegesebb vagy, ha a minimális szükségleteid nem elégülnek ki egy kapcsolatban.

  • Feladtad magad? Tudod, mi érdekel, tudod, mit szeretnél, tudod, mire lenne szükséged, de már nagyon régóta még csak álmodozás szintjén sem idézed ezt fel magadban? Térj vissza magadhoz, és ne hagyd, hogy teljesen elnyomják azt, aki vagy ami szeretnél lenni.

  • Dulifuli vagy? Méghozzá elég gyakran? Ha úgy érzed, Rád nem figyelnek, akkor az sok esetben frusztrációhoz, idegességhez vezethet.

  • Szükséged van mások figyelmére! Amit otthon nem kapsz meg, azt bizony igyekszel begyűjteni máshol. Meglehet, ez „csak” a rád való figyelem, egy ideig beéred azzal, hogy a környezetedben keresel valakit, vagy valakiket, aki(k) figyel rád. Aztán mindig több kell…

  • Már nem feccölsz bele annyi energiát! Lassan, de biztosan mindenki megunja, hogy hiába ad, cserébe nem kap semmit. Idővel majd kevesebb energia jut részedről is a kapcsolatba. Miért is kellene erőlködnöd?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...