2023.02.03. 17:45:35 7461 273

Énekeld el a hozzávalókat! – 4+1 konyhába való nóta
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tény, hogy a zene minden tevékenységet feldob. Jó hallgatni munka közben, motiválhat, felpörgethet sportolás alatt, ellazíthat, ha van néhány percünk kikapcsolni. És az olyan nemszeretem/imádom feladatokat is elviselhetőbbé/hangulatosabbá varázsolhat, mint a főzés.

Éneklés főzés közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Éneklés főzés közben

Pláne, ha az éppen aktuális zene ételekről, vagy éppen fontos hozzávalókról szól! Íme, a mi kedvenceink a konyhai lejátszási listádra!

Ketchup-song

Scooter: How much is the fish?

The Beach Boys: Vegetables

Kiscsillag: Kockacukor

Presser Gábor – Sztevanovity Dusán: Szilvásgombóc

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában