2024.06.15. 08:30:43 5380 205

Eperből soha nem elég! – Ezért edd minden nap!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az epret nem szeretni egyszerűen nem lehet. Mert finom, mert színes, mert tavaszt/nyarat idéz, mert tele van vitaminnal és mert egyszerűen jó hatással van ránk, a kedélyünkre és az egészségünkre! Kell ezeknél nyomósabb érv? Mert akkor még mondunk!

Eper - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eper

Az isteni epernek nincsen párja a tavaszi, nyári gyümölcsök közül (na jó, van, mert a málna és a cseresznye is imádnivaló), úgyhogy idén se hagyd ki a gyümölcs repertoárból!

  • Mit neki káros napsugarak! Óvja bőrünket a Nap káros sugaraitól. Mi több, ásványi anyag, antioxidáns, C-vitamin, valamint szalicilsav tartalma gyulladáscsökkentő, segít a sejtmegújításban, úgyhogy már tudni fogod, hogy nagyobb mennyiségű eper elfogyasztása után miért szebb a bőröd!

  • Igazi fogyis csodaszer! Rengeteg rostot tartalmaz, ami eltelíti a gyomrot. Emellett segít szinten tartani a vércukrot, illetve antioxidáns és C-vitamin tartalmának köszönhetően vitaminokkal is feltölti szervezetünket.

  • Valódi örömforrás! A benne lévő C-vitamin, valamint az ezt „megpingelő” szerotonin hormon gondoskodik róla, hogy boldog, boldog, nagyon boldog legyél!

  • Amire sajnos nem jó! Ha allergiás vagy, ezen nem fog segíteni az eper evészet! Keresztallergénként ugyanolyan tüneteket okozhat, mint ami az allergiát kiváltja.

Forrás: brigitte.de/ Marie Mühlenberg

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...