2023.04.17. 10:59:46 6771 260

Gyors is, olcsó is, finom is - Ilyen a spenót, ha leves lesz belőle
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, nem éppen a legkedveltebb alapanyag, de ha jól van elkészítve, a spenótból nagyon finom dolgok is kisülhetnek, vagy éppen főhetnek. Egészségünkre gyakorolt kedvező hatását is érdemes kiemelnünk, ám ezek mellett az sem elhanyagolható, hogy olcsó és általában bármelyik élelmiszerboltban beszerezhető.

Spenót - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spenót

Dobáld is gyorsan a bevásárlókosaradba a következő hozzávalókat, és már készülhet is a finom quinoás spenótleves:

-1 db hagyma

-80 dkg spenót

-2 gerezd fokhagyma

-1 evőkanál zöldséges alaplé

-15 dg tejszín vagy növényi tejszín

-10 dkg quinoa

-4 db pepperoni (nem csípős)

-3 evőkanál olívaolaj

-só, bors, szerecsendió, koriander

A quinoát mosd át, majd készíts el szokásos módon. Ha nincs jól bevált elkészítési módszered, főzd meg 2 dl sós vízben, nagyjából 15 perc alatt. A hagymát, fokhagymát pucold meg, majd vágd apró darabokra. Ha megvan, pirítsd meg az olívaolajon. 1 teáskanálnyi koriandert szintén dobj rá a hagymára, majd mehet bele a fagyasztott spenót és körülbelül 1 liter víz. Főzd meg, forrald fel, majd add hozzá az alaplevet. Így főzd még körülbelül 10 percet. A megfőtt quinoát forgasd bele a kész levesbe, és az egészet ízesítsd a fűszerekkel. Tálald az előzőleg felszelt pepperoni paprikával, esetleg joghurttal is meghintheted.

Forrás: lecker.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...