2024.03.24. 17:45:45 7431 242

Jóból is megárt a sok? – 4+1 jel, hogy túlzásba viszed a függetlenséget
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az, hogy bizonyos értelemben (legyen az anyagi, lelki, vagy akár fizikai függőség) függetlenek vagyunk, teljesen normális jelenség. Jót tesz az önbizalmunknak, önbecsülésünknek, ha tudjuk, minden helyzetben számíthatunk magunkra. Ám meg kell tanulnunk, hogy más segítségét sem kell minden esetben visszautasítanunk!

Erős nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erős nő

Egy barátban, szerelemben, családtagban történt csalódás után könnyen megkeményedhetünk, elutasítva minden külső segítséget, mondván, így legalább nem csalódunk. Az rendben van, hogy nem akarunk teljesen és minden értelemben függni a másiktól, de a túlzásba vitt függetlenség legalább olyan ártalmas tud lenni! Ezekre a jelekre figyelj, és ha bármelyiket is tapasztalod magadon, meglehet, túlontúl is függetleníteni próbálod magad mindentől és mindenkitől!

  • Nehezen nyitsz? Finoman szólva is nehézkesen megy a kapcsolatteremtés, inkább a felületesség híve vagy, vagyis nem igazán szereted megmutatni, milyen is vagy valójában. Ha nem tudsz megnyílni mások előtt, az hosszú távon nem jár majd túl jó következményekkel!

  • Ha nem mutatod ki, kevésbé leszel sebezhető? Ideig-óráig talán jó taktika lehet, hogy megpróbálsz érzelmileg semleges maradni, ám ezt bírni hosszútávon nem lehet, nem kell és nem is szabad. Akik ismernek és igazán szeretnek, azok szemében nem leszel rosszabb, ha néha megmutatod a gyengébbik, vagy kevésbé szerethető arcodat.

  • Tele a naptárad! Még akkor is képes vagy egy megbeszélést besűríteni a napodba, ha a naptárad szerint arra sincs időd, hogy levegőt vegyél? Próbáld meg kicsit tudatosabban beosztani az idődet, és bizonyos feladatokat el-, illetve átengedni!

  • Mindenről tudnod kell! És lehetőleg minden fontos döntést neked kell meghoznod, ugye? Csak nyugalom az élet zajlik, megtörténik úgy is, ha Te néha a háttérbe szorulsz!

  • Mindent csakis egyedül! Nem fogadsz el segítséget, még akkor sem, ha tényleg jól jönne és szükséged lenne rá. Azt gondolod, hogy ha szükséged van másokra, az a gyengeség jele? Korántsem! Néha mindannyiunknak jobb együtt!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...