2021.09.13. 10:46:46 7270 307

Legyen tökéletes! – Így illeszd be a lehető legjobban a sütőpapírt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sütőpapír szuper találmány. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg a használatával. Hiszen segítségével nem ég le a tepsiben sütött étel, így megkímélhetjük magunkat egy kiadós súrolástól. Azért néha meggyűlik a bajunk ezzel a papírdarabbal is.

Sütőpapír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütőpapír

Mondjuk úgy, hogy elég mozgékony, hiszen a tepsibe rakva előszeretettel vándorol el a kisebb vagy nagyobb papírdarab, nem kis kellemetlenséget okozva ezzel a sütés utolsó, vagy inkább utolsó előtti szakaszában. Hogy hogyan küszöbölhetjük ki ezt az apró problémát? Ki hinné, hogy csak egy kis víz kell hozzá!

Hogy a sütőpapír a helyén maradjon…

-Vágd méretre a sütőpapírt, gyűrd össze, majd tedd csap alá és enyhén nedvesítsd be. Óvatosan nyomkodd ki a papírból a vizet, majd simítsd ki. Itt még tehetsz egy kísérletet arra, hogy lerázd a felesleges vizet a papírról, majd szépen igazítsd bele a tepsibe. Már indulhat is a sütés!

-Ha nem bíbelődnél a gyűréssel, kinyomkodással, simítgatással, csak fújj egy kis vizet egy szórófejes flakonból a tepsibe, és úgy igazítjuk bele a papírt.

Húsok, sütemények, kelt tészták alá is tökéletes megoldás.

Forrás: nosalty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.