2024.03.03. 17:45:39 6934 243

Mert nem csak a február a szerelem hónapja! – Randitippek elfoglalt pároknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy a mindennapi teendőkön, családi élet koordinálásán, a munkahelyi helyzetek megoldásán túl már nem jut idő sem magunkra, sem egymásra a párunkkal. Amikor hiába laktok egy helyen, találkoztok naponta, mégis hiányzik a másik, de egyszerűen nem bírtok kiszakítani hetente, de akár havonta sem pár órácskát, amit egymással tölthettek.

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

Akkor jönnek jól ezek a nap, a hét, a hónap bármely szakában bevethető „rapidrandi” tippek, hogy egy kicsit visszataláljatok egymáshoz!

Éljen a zene!

Esténként összebújva, vagy néhány szabad percet napközben használjatok arra, hogy meghallgattok néhány közös kedvenc dalt, esetleg megnéziket hozzá a klipet, hogy a vizuális élmény se maradjon el.

Jöhet a vidámság?

Vegyél elő papírt és ceruzát és gyűjts össze néhány vidám, közös pillanatot a mögöttetek álló időszakból! Ha vannak színészi ambícióid, vagy csak szerettek együtt nagyokat nevetni, add elő a közös, mókás pillanatot! Hidd el, jól esik néhány percre kiszakadni a mindennapokból és egymással tölteni egy kis időt.

Néha ennyi is elég!

Elsőre talán kevésnek tűnhet, de egy hosszúra nyúlt ölelés is fel tud tölteni! Ha tényleg semmi esély arra, hogy a közeljövőben együtt töltsetek néhány percnél több időt, hidd el, szuper ötlet ez is! Ez a rövid kis szeánsz sokat segíthet, hogy átvészeljétek az egymás nélküli időszakot, hiszen a testi érintés hiánya hosszú távon negatív következményekkel járhat.

Merítsetek erőt a természetből!

Ha marad egy-egy fél órátok egymásra, szökjetek meg a legközelebbi parkba, erdőbe, tópartra és sétáljatok egy nagyot! Merítsetek erőt a csodálatos természet léleksimogató öleléséből!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...