2024.04.19. 12:30:19 4457 198

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!

Szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelem

De melyek azok az érzések, melyek könnyen összekeverhetőek a csodálatos, felemelő szerelemmel? Amennyiben ezeket tapasztalod magadon, úgy érdemes végiggondolni, érdemes-e még az éppen aktuális kapcsolatban benne maradni…

Már-már megőrjít

Néha úgy érzed, megőrülsz érte, máskor meg azt, hogy megőrülsz tőle. Hol szereted, hol gyűlölöd. Azért az igazi szerelem ennél sokkal kiegyensúlyozottabb, nem csak a szenvedély tartja össze, hanem az egymás iránti tisztelet, szeretet és az a plusz valami, amit igazából nem is tudsz megmagyarázni. De nem is kell.:)

Mellette biztonságban érzed magad

Mind anyagilag, mind érzelmileg. Hiszen megvan az egzisztenciája, mellette nem lesznek anyagi problémáitok. És úgy gondolod, ez elég lesz életed végéig. Azért a szexuális vonzalom, az egymás iránti rajongás is szükséges, hogy kitartsatok egymás mellett.

Ami már nem a Tiéd…

Az bizony mindig vonzóbb. Ezért érezhetjük úgy egy-egy szakítás után, hogy mégiscsak szükségünk van a másikra, mégiscsak szeretjük őt. De vigyázat, csalóka érzés lehet ez!

Odavagy… a külsejéért?

Tiszta sor, hogy ahhoz, hogy valakibe beleszeressünk, külsőre is vonzónak kell találnunk. Ám csak ez kevés a szerelemhez! Meglehet, aki első látásra is tetszik külsőre, annak a természete mégsem olyan, ami számodra megfelelne. És fordítva is igaz lehet: bele lehet szeretni valakibe, ha elsőre nem olyan vonzó, ám a természete, humora, kedvessége magával ragad minket.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...