2019.11.01. 16:51:46 9495 345

Nem jönnek az álommanók? – 3+1 tipp, ami segíthet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs bosszantóbb annál, mint amikor tudjuk, hogy aludnunk kellene, mert másnap nehéz, fárasztó napunk lesz, ám bármennyire is igyekszünk, nem jön álom a szemünkre. Naná, hogy az idegeskedéstől még úgyse fogunk tudni elaludni.

Pihentető alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pihentető alvás

Lehet, csak néhány apróságra kellene odafigyelnünk, és máris könnyebben jönnének az álommanók.

  • Mozdulj! A rendszeres sport segíthet a könnyebb elalvásban, ezt tanulmány is bizonyítja. Már heti 2,5 óra mozgás is sokat segíthet az alvásunk minőségén, így érdemes hetente néhányszor valamilyen mozgásformát beiktatnunk. A kitartást igénylő sport, mint futás, úszás, lehetnek a hasznosabban!

  • Elő a kedvencekkel! Egy jó könyv, egy kis olvasás biztosan segíthet hamarabb álomba szenderülni és pihentetőbb álmokat is hoz majd.

  • Irány a zuhany! Méghozzá kellemesen langyos vízben! Ez ellazít majd, hogy könnyebben elérj az álmok földjére. Ha gyertyafényesre tervezed a zuhanyzást, az csak javít a helyzeten!

  • Papírt, tollat a kézbe! Bizony, és írj listát a következő napi teendőkről! Tanulmányok szerint ez a kis lista valójában az agy külső tárolója, így segít hamarabb ellazulni, így álomba szenderülni.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...