2020.11.12. 19:59:43 9627 198

Őszi melankólia dalban elmondva
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába szeretjük az őszt, azért a röpke 3 hónap alatt megesik velünk, hogy az ablakon kinézve, a nyirkos, ködös, esős, barátságtalan időt elnézve elfog minket a sírás. Vannak, akik ilyenkor beveszik a „csakazértis”, vagyis inkább a „csakazértsem” tablettájukat, és dacolva az őszi köddel, jókedvűen szemlélik a világot.

Ködös, borús idő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ködös, borús idő

Nincs is ezzel semmi gond, sőt, korábban mi is igyekeztünk Titeket vidám dalokkal motiválni borongós évszak idején. Ám van, akinek finoman szólva sem jön be az erőltetett vidámkodás, szeret inkább ilyenkor kicsit befelé figyelni. A zene ilyenkor is a segítségünkre lehet! Tegyünk melankolikus dallamokkal az őszi melankólia ellen!

Green Day: Wake Me Up When September Ends

Ákos: Őszi tájkép

Guns N' Roses: November Rain

Dés László: Legyen úgy

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...