2019.12.16. 16:11:15 8346 260

Stresszt okozhat a karácsonyi készülődés - Na, ezt idén felejtsd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet, hogy a karácsony előtti héten még az átlagosnál is stresszesebbnek érezzük magunkat, főleg, hogyha a munkahelyünkön is ekkor van a főszezon... Totál érthető, de ne érezd úgy, hogy ez rossz dolog. A stressz segít, hogy túl éld ezt az egészet! :D A stressz felpörget. A stressz ösztönöz. Ami a lényeg: ne felejtsd el levezetni!

Karácsonyi stressz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi stressz

Az év végén egyre nagyobb nyomás nehezedik az emberekre az ajándékvásárlás, a karácsonyfa- és díszbeszerzés, valamint a sütés-főzés miatt - mondta Kalmár Hajnalka pszichológus hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy nem szabad összekeverni az ünnepek előtti egészséges izgalmat és a betegségeket, fáradtságot okozó stresszt, amelynek passzív depressziós következményei is vannak.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a legnagyobb káosz abból adódik, ha az emberek túlvállalják magukat, ezért érdemes készíteni egy személyre szabott menetrendet, amely a teherbíró képességhez és nem mások elvárásaihoz van igazítva.

Emellett a stressz csökkentése érdekében a karácsonyi bevásárlást olyan napszakra célszerű időzíteni, amikor kisebb a forgalom a boltokban - fűzte hozzá.

Forrás: MTI

Proaktiv tippek a karácsonyi készülődés praktikus sorrendjéhez>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...