2023.08.28. 17:50:44 8862 266

Szakíts! De bírsz? - 3+1 jel, hogy már vége
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elején minden olyan szép volt, legszívesebben minden perceteket együtt töltöttétek volna, ha tehettétek, sülve-főve együtt voltatok. Aztán jöttek a hétköznapok, a megszokás, és minden olyan más lett. Hirtelen nem is tudtad, hányadán is álltok egymással…

Szerelmi bánat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmi bánat

Telnek így a hetek, hónapok, vagy akár évek. Várod, hogy visszatérjen a régi érzés, a régi hangulatok, veszettül keresed, de sehol sincs. Ha ehhez még jön néhány törés, egy idő után elengeded. És vége. Egyelőre még nincs kimondva, egyelőre még csak magadban próbálod rendezni a soraid. Próbálod megmagyarázni, miért folytassátok ezt tovább, miért jó ez neked, miért jó ez neki, miért jó ez mindkettőtöknek. Persze, ha már idáig eljutsz, az egyértelmű jele annak, hogy a „mi” már megszűnt létezni. És ha még mindig nem vagy biztos magadban, íme, 4 biztos jele annak, hogy Te ezt a kapcsolatot már lezártad.

Csak a rosszra koncentrálsz

Minden kapcsolatban vannak jó, kevésbé jó, és kifejezetten rossz napok. Az elején az ember egyben látja az egészet. Aztán eljön az idő, amikor a jó mintha megszűnt volna. Vagy inkább nem akarjuk már észrevenni, és csakis a rossz dolgokra koncentrálunk.

Az a fránya egyedüllét

Ha egyedül érzed magad egy kapcsolatban, de folyamatosan még akár akkor is, ha a másik ott van melletted, akkor nagy valószínűséggel már nincs túl sok keresnivalótok egymás mellett.

Marad a vállvonogatás

A „Hogy vagy? Hogy vagytok?” kérdésre csak egy egyszerű vállrándítás a válasz? Egy ideig még gondolkoztál a válaszon, a helyes reakción, aztán ez megszűnt. Már nem tudsz és nem is akarsz újat mondani a kapcsolatotokkal kapcsolatban. Magadban már talán le is zártad ezt az egészet. Aztán eljön az idő, amikor már nem csak magadban.

Ha nem is bánod az egyedüllétet

Egy ideje már kihúzod magad a közös programok alól? Az elején még kerested a kifogásokat, miért nem tud vele menni, most meg már arra sem veszed a fáradtságot? Akkor itt valaminek vége van…

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...