2021.01.09. 15:42:38 9233 249

Túltoltad a cukros diót? – Így használd fel a maradékot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mögöttünk tudjuk már a karácsonyi, szilveszteri ünnepeket, a maradékok is mind elfogytak. Legalábbis, ami a kész ételeket illeti. A hozzávalókból akad még egy kevéske, vagy éppen sok, mint például a bejglihez használt cukrozott dióból.

Dió, dióbél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dió, dióbél

Ha eddig a fagyasztóban pihent, és már eleged van a gyors ebéd vagy vacsora gyanánt készült diós-lekváros tésztából, de bonyolítani sem szeretnéd a felhasználást, íme egy finom desszert, ami egy szempillantás alatt elkészül.

Cukrozott dióból gyors pohárdesszert

Ehhez a maradék dión kívül szükséged lesz 1-2 db banánra, ami karikázz fel. Ezt tedd két pohárba, hints rá egy kis diót, csurgass rá mézet, majd öntsd nyakon görög joghurttal (1-1,5 dl). Erre mehet még egy kis méz, és egy kevéske cukrozott dió.

Forrás: cookpad.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...