2024.06.22. 08:30:09 5147 176

„Ubisali”! – Jöhet a nagyi féle verzió?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy finom uborkasaláta nem csak egészséges, friss, de nagyon könnyen összedobható és szinte mindenki imádja. Van, aki megmarad az ecetes verziónál, más a tejfölösre esküszik, lehetőleg sok fokhagymával! Ha kipróbálnál valami újat, mindenképp görgess lejjebb!

Uborkasaláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Uborkasaláta

Mert van új a nap alatt, már ami az uborkasalátát illeti! Szerezd be a hozzávalókat és az esti grillpartyra már meg is van a saláta!

  • hagyma

  • kígyóuborka

  • fehérborecet

  • tejszín

  • só, cukor

Az uborkát mosd meg, a hagymával együtt pucold meg és szeld vékony szeletekre. Mehet minden egy tálba, majd öntsd nyakon a tejszínnel, ízesítsd sóval, borssal, az ecettel. Tedd a hűtőbe, hagyd egy kicsit összeérni és fogyaszd hús, grillezett zöldség mellé, vagy akár magában is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...