2022.09.19. 11:00:03 6853 293

Variációk palacsintára! – Ötletek a hagyományoson túl
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha gyermekkorunk, de akár felnőttkorunk kedvenc ételét kellene mondanunk, nagy valószínűséggel sokunk a palacsintára szavazna. Finom, akár magában is, könnyen variálható, mert sós vagy éppen édes töltelékkel is fogyasztható és viszonylag könnyen elkészíthető.

Palacsinta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Palacsinta

Egy kis tojás, egy kis liszt, egy kis cukor, egy kis tej, egy kis só, egy kis keverem-kavarom, és már kész is. No persze, a kisütés egy hosszabb folyamat, de megéri minden perce, amit a tűzhely mellett töltünk. Hogy eltérjünk kicsit a megszokottól, és feldobjuk a mindennapokat, illetve a palacsintázós napokat, készítsük el a hagyományostól kicsit eltérő tésztával. Az új nem feltétlenül rossz, sőt! Íme, néhány variáció a palacsintára!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...