2021.04.10. 10:00:23 10110 287

Diétázz és lakj jól! – Ezekkel az ételekkel biztos sikerülhet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fogyókúrák ideje lejárt. Manapság, ha meg szeretnénk szabadulni felesleges kilóinktól, inkább életmódot váltunk, vagyis odafigyelünk, mit, mikor, hányszor eszünk, és ha időnk, energiánk engedi, még sportolunk is valamit. Persze, a mennyiségre is érdemes odafigyelni, de az, hogy diétát folyatunk, nem azt jelenti, hogy korgó gyomorral kell felállnunk az asztaltól.

Diéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Diéta

Sőt! Szerencsére nem egy finom, tápláló, laktató étel létezik. Ezekből mi most ezt a 3 finomságot hoztuk el Nektek.

A zöld csoda

Magában fogyasztva is finom, de egy remek saláta, tonhalkrém, vagy egy szuper shake alapanyaga is lehet. Ezért is imádjuk az avokádót! Még magas zsírtartalma sem riaszt minket vissza, hiszen a benne lévő zsírok nagyobb része jótékony zsír, pozitív hatással van csontjainkra, ízületeinkre, agy- és idegsejtjeinkre, hajunkra, bőrünkre. Folsav, magnézium, kálium, valamint A-, B-, C-, E-vitamin tartalma sem utolsó. És a zsírokra visszatérve: nekik köszönhetjük, hogy az avokádó sokáig jóllakottság érzetet okoz.

Sülve-főve

Vagyis nagyjából bárhogy is készítjük a tojást, finom és tápláló ételt kapunk! Igaz, hogy egy közepes méretű tojás nagyjából 90 kcal, de emellett cink, kalcium, szelén és kálium, valamint fehérje tartalma sem elhanyagolható. Míg utóbbiból több mint 7 grammot vehetünk magunkhoz egy M-es méretű tojással, addig zsírból 2 grammot. Egy tojásos reggelivel sokáig biztosított a jóllakottság érzése.

Nem bírod ki hús nélkül?

Akkor egy szelet csirkemell, vagy bármilyen szárnyas hús gondoskodhat arról, hogy sokáig tele legyen a pocakod, elkerülve ezzel a csipegetést. Szigorúan bőr nélkül érdemes elkészíteni ezt a húsfélét, hogy ne növeljük a zsírtartalmát. A benne lévő vas és cink immunrendszerünk jó barátja lesz, de a szárnyas húsok rendszeres fogyasztásával jót tehetünk anyagcseréknek is, illetve izmainkat is támogathatjuk.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...