2024.08.02. 08:30:53 6151 213

Édes-fanyar zöld bogyók – Ezért is rágcsálj egrest, amikor csak lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egres számomra a régmúlt gyermekkor legkedvesebb emlékeit idézi. A nagymamámnál töltött nyarak örömét, fura szabadságát, a ribizlis sütemény ízét, a vidám, de olykor unalmas nyári napokat. De az egresnek nem csak múltidéző emlékei vannak, hanem rengeteg, egészségre gyakorolt pozitív hatása.

Finom egres Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom egres Fotó: 123rf.hu

Lássuk, miért is jó nekünk, ha minden nap fogyasztasz ezekből az édesen fanyar, fanyarul édes bogyókból!

  • Amire azért ügyelj! Az egres vastag héja nehezebben emészthető, így ha Te is ilyen gyomorral bírsz, fogyasztás előtt főzd meg, vagy pürésítsd a zöld gyümölcsöt!

  • Vitaminokban gazdag! Ha egy izgalmas C-vitaminforrást keresel, akkor az egres lesz a Te gyümölcsöd. Emellett kálium tartalma is magas, ezért besegíthet a szervezet vízháztartásába is!

  • Ha megakadnak a dolgok! Az egres akkor is a segítségedre lesz, ha az emésztésedet kell felturbózni, hiszen rengeteg rost található benne, ami segíti az egészséges bélműködést, emésztést. sokáig eltelít, így nem tör majd rád olyan gyakran a farkaséhség sem!

  • A diétád is imádni fogja! Bizony, mivel 100 grammban csupán 44 kalória van! Így táplál, jó hatással van a vérzsírodra, emellett még a diétádba se kavar bele. Hát nem csúcs!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...