2024.01.29. 12:30:21 6993 295

Ezért érdemes szeretni a túrót! – 4+1 ok, hogy minél gyakrabban fogyaszd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A túró fogyasztásával kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint ördögtől való, és a legkevésbé sem tesz jót a szervezetünknek, pláne a hölgyekének. Míg mások szerint az egyik legfinomabb, legjobban variálható fehérjeforrás.

Túró - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Túró

Ki-ki döntse el a saját tudása, ízlése szerint, melyik elgondolás szerint éli az életét. Ha szerinted a világon a legjobb, ami történhet veled egy étkezés során, akkor most figyelj, mert adunk még 5 nyomós okot, hogy még szívesebben fogyaszd!

  • Hozzásegít az egészséges bélflórához! A joghurtban, és a túróban is megtalálható probiotikumok segítik emésztőrendszerünk normál működését.

  • Egy kis túró, hogy jobban láss! A túró még a látásunkra is jó hatással lesz, mert a benne lévő A-vitamin javíthatja szemünk világát!

  • Edd magad szépre! Azt tudtad, hogy a túró segíti a kollagén termelést, és erősíti a kötőszövetet? Így felveszi a küzdelmet a ráncok ellen is!

  • Ragyogó haj, szuper erős körmök! Ez pedig a túróban lévő rengeteg fehérjének köszönhető! Úgyhogy fogyaszd bátran, ha szép hajat és csodás körmöket szeretnél!

  • Elűzi a vashiányt! Bizony, ha vashiánnyal küzdesz, a túró segíteni fog neked, hiszen a benne lévő fehérje segíthet a vas felvételében, beépítésében.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Neked van B terved? – Fogódzók és mentőövek nehéz időszakokhoz

Életünk egy-egy akadálytalan, felhőtlen időszakában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az esetleges nehezebb időszakokra is gondoljunk. Aztán beköszönt egy válságos helyzet, és az első gondolatok között bizonyosan szerepelni fog a jövő próbatételeire való optimális felkészülés terve – , ahogy mondani szokás: lehetőségeinkhez mérten legyünk „bebiztosítva”. Miért lehet szükségünk B tervre?

Kóstoltad a világ leghíresebb ételeit?

A külföldi utazások során a hely kultúrájával, történelmi érdekességeivel és embereivel való megismerkedés egyik örökzöld módja az ott hagyományos és népszerű ételek megkóstolása. Az ételek így méltán képezhetik kirándulásaink fénypontját és képesek megnövelni az utazási élményeket.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.