2024.03.23. 08:29:18 6476 232

Így lesz a siker garantált! – Mikor érdemes tepsit és mikor sütőrácsot használni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A siker néha egészen kis dolgokon is múlik. Igaz ez a magánéletben, a munka világában, illetve akkor is, ha a háztartás körüli teendőkről van szó. Egy-egy recept esetén is érdemes odafigyelni minden apró részletre, mert a végeredmény annál finomabb lesz.

Tepsik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tepsik

Nem árt például tudnunk, mikor érdemes tepsit használni, és mikor elegendő, vagy inkább szükséges a sütőrács.

  • Tuti a tepsi! Amennyiben pizza, vagy lepény vár arra, hogy isteni ebéd vagy vacsora legyen belőle, úgy számukra a tepsi lesz a legideálisabb. A fém anyagú tepsik egyenletesen oszlatják el a hőt a tészta alatt, így az átsül, és finom, ropogós lesz.

  • Te sütöd a kenyeret? A kenyerek, piték számára ideális tálak szintén biztosítják, hogy a hő egyenletesen oszolhasson el az edény alján, ezáltal elkerülhető a pékáruk leégése.

Az sem mindegy, hova kerül!

A receptekre nem véletlenül írják rá, hogy a sütő melyik állásába kell rakni a tepsit, rácsot, mert átsülés szempontjából ez sokat számíthat.

  • Ha alulra kerül! Az elkészíteni kívánt süti, pizza alja a sütő alsó részén lesz ropogós.

  • Ha marad az (arany) középút! A középső állásban az étel a legegyenletesebben sül majd át.

  • Ha marad a csúcs! Ha a legfelső állásba kerül a tepsi, mind a tészta teteje, mind az alja szuper ropogós lesz.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...