2022.06.26. 17:48:47 6898 267

Imádunk, nyár! – Most éppen ezekért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, van-e ember a bolygónkon, aki ne szeretné a nyarat. Miért is ne szeretné valaki ezt a csodálatos, napos, bolondos, ízekben és színekben gazdag, soha véget nem érő estékkel tarkított évszakot? Számtalan okot elmondhatnánk, miért a kedvenc évszakunk a nyár! Mi most ebből a sokból csemegézünk Nektek!

Boldogság, nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, nyár

A teljesség igénye nélkül, íme 4+1 nagyon is nyomós érv, amiért a nyár egyszerűen imádnivaló!

Viszlát, réteges öltözködés!

Felszabadító érzés, amikor nem azon kell gondolkozni reggel a szekrény előtt, hogy mit húzz magadra, hogy reggel ne fázz, délután pedig ne sülj meg a sok ruha alatt. Mert egyszerűen elég egy könnyű nyári ruha, egy felső és egy rövidnadrág, no és persze a kedvenc szandid, papucsod, és már indulhat is a nap!

Sziasztok, fincsi koktélok!

Van, akinek a nyár legfinomabb koktélja egy hűvös fröccs, vagy éppen egy pohár hideg sör. Ha kipróbálnál valami újat, nálunk finomabbnál finomabb alkoholmentes, vagy éppen alkoholos itóka recepteket is találsz .

Grillezzünk, mert grillezni jó!

Ha nyár, akkor itt vannak a szabadtéri programok, és bizony, itt a grillszezon is! Grillezve minden is finomabb, úgyhogy mehet a „parázsra” a banán, az ananász, és bármi is, ami nem hús. Újíts be köretek terén, és légy egészségtudatos grillezéskor is! A lényeg, hogy készülj fel a grillezésre, legyen biztonságos a grillparty és érezd jól magad!:-)

Mindenünk a napcsókolta bőr!

Amikor nem kell bíbelődnöd az alapozóval, mert a gyönyörű, barna bőrödre már nem kell semmi, hiszen úgy szép, ahogy van, az valami felbecsülhetetlen.

Ha nyár, akkor nyári szerelmek

Azt hiszem, kevesen vagyunk, akik ne találkoztunk volna valamilyen formában a nyári szerelemmel. Vagy részünk volt egy mindent felkavaró nyári kalandban, vagy éppen csak egy plátói szerelem gazdagította az életünket. Esetleg több is lett a nyári lámúrból, mondjuk egy boldog kapcsolat, házasság, család. Ha szeretnéd felidézni ezeket a gyönyörű emlékeket, nézd meg nyári szerelmekről szóló filmlistánkat.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Állatkertek napja – Látogass állatkertet élőben vagy a képernyőn keresztül!

Magyarországon az Állatkertek napja egy igazán különleges dátumnak állít emléket: 1866. augusztus 9-én megnyitotta kapuit az ország első állatkertje! Boldog születésnapot kívánunk a Budapesti Állat- és Növénykert intézményének!

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.