2024.10.11. 17:40:26 4379 161

Napi 1 evőkanál kókuszolaj az egészségért! – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kókuszolaj az utóbbi évek egyik legnépszerűbb szuperétele lett, és nem véletlenül. Gazdag közepes láncú zsírsavakban, amelyek gyors energiaforrást biztosítanak a szervezet számára. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően nemcsak az emésztést segíti, hanem hozzájárul a bőr és a haj egészségéhez is.

Kókuszolaj Forrás: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszolaj Forrás: 123rf.hu

A fentiek mellett támogatja az immunrendszert és a szív egészségét, míg külsőleg használva természetes hidratálóként is alkalmazható. A kókuszolaj valódi jolly joker, ami minden háztartásban megállja a helyét!

  • A „nagydolog” tényleg nagy dolog? A pajzsmirigy nem megfelelő működése általában belassítja az anyagcserénket is, emiatt székrekedés alakulhat ki. A kókuszolajban lévő zsírsavak energiát szállítanak a bélfalakhoz, ezzel is biztosítva a megfelelő bélmozgást.

  • Hullik a, hullik a…? Nem a hó nagy pelyhekben, hanem a hajad? Akkor bizony elkelne egy kókuszolajos kúra, ami kívülről és belülről is ápolja a tincseid!

  • Kellemetlen gyulladás? A pajzsmirigyproblémákkal küzdőknek nem kell bemutatni a folyamatos izom és ízületi fájdalmakat. Ezeket a testben lévő gyulladás okoz, ami miatt a felborult hormonháztartás tehető felelőssé. Ám napi egy evőkanál kókuszolaj segítségedre lesz a gyulladás csökkentésében, így a fájdalmak mihamarabbi elmúlásában!

  • Súlyproblémák? Hiába diétázol, a kilók úgy ragaszkodnak hozzád, mintha örök hűséget fogadtak volna neked? A sikertelen diéta mögött nem egyszer a pajzsmirigy megbetegedése áll, ami manapság népbetegségnek számít. És hogy jön ehhez a kókuszolaj? Hát úgy, hogy a benne lévő trigliceridek hosszan tartó teltségérzetet biztosítanak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...