2023.05.12. 08:27:32 6766 257

Szereted a sóskát? – Próbáld ki gazpachoként!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy frissítő sóskafőzeléknél nincs egyszerűbb és tavasziasabb étel. Ám minden héten azért nem ehetjük ezt a finomságot (miért is nem?:-)), a savanykás levelek viszont csak nőnek és nőnek. Ha nem bírsz nekik ellenállni, és valami igazán finomat készítenél belőle, a lenti receptet ki ne hagyd.

Sóska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sóska

Készíts a sóskából isteni gazpachót – mert ez a zsenge, tavaszi zöldség nem veszhet kárba. A hozzávalók a következők:

  • 1 csokor sóska (nagyjából 15 dkg)

  • 45 dkg kígyóuborka

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 15 dkg Crème fraîche

  • 1 evőkanál mustár

  • 3 evőkanál balzsamecet

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • 3 evőkanál citromlé

  • só, bors

A sóskát pucold meg, majd mosd meg és hagyd megszáradni. A fokhagymát szintén pucold, az uborkát hámozd meg. Utóbbit szeld kockákra. A zöldségeket, és a többi hozzávalót (a fűszerek kivételével) tedd egy magas falú edénybe és pürésítsd. Ha megvagy, ízesítsd sóval, borssal. Az egész mehet is a hűvösre, nagyjából 1 órácskára. Ha letelt a 60 perc, már fogyasztható is!

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...