2021.02.02. 14:46:22 10507 251

Szeretsz főzni! Akkor ezeket a filmeket ne hagyd ki! – De ha nem, akkor se!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívből irigylem azt, aki imád főzni és ebben a tevékenységben képes teljesen, vagy csak részben is kiélni minden szenvedélyét. Ha Te is abba a kategóriába tartozol, akiknek a főzés csupán egy szükséges tevékenység, nézz szenvedéllyel főzőkről, evőkről szóló filmeket!

Főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főzés

Nekünk ezek a kedvenceink! És Nektek!

Az ételművész

Bradley Cooper jóképű és még főzni is tud, nem is akárhogyan. Ezek mellett azért persze kisebb-nagyobb zűrökbe is belekeverik.

Szárnyát vagy combját

Egy rendkívüli képességgel megáldott ételkritikus, Luis de Funes alakításában, és nem kevésbé jó kóstolói képességekkel megáldott fia, aki élvezi, ha (szó szerint) bohócot csinálnak belőle.

L’ecsó

Ha az egész családot leültetnéd a televízió elé, ez lesz a Nektek való alkotás: egy főzni tudó patkány, egy főzni „nagyon nem tudó” fiú és egy éttermes kaland!

Csokoládé

Az ember szájában összefut a nyál, amikor az egyik jelenetben Juliette Binoche kevergeti a gőzölgő csokoládét! Minimum egy tábla csoki nélkül nem is érdemes elkezdeni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...