2024.01.01. 12:28:30 6571 250

Új év, új szokások, nagyobb lendület – 1+1+1 tipp a sikeresebb évért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az évvégi rohanásban elmaradt volna, az új év első napjaiban általában végiggondoljuk, mit is tervezünk az új esztendőre, mit szeretnénk elérni, megvalósítani, jobbá tenni, kijavítani. A legtöbb esetben újult erővel vágunk neki a friss, ropogós feladatoknak.

Siker - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Siker

Most adunk Neked hozzá még egy kis lendületet! Ha ez a 3 dolog felkerül az újévi listádra, úgy érzed majd, az erőd megsokszorozódott.

Változtass a reggeli rutinon és kapj erőre!

  • Irány az edzőszőnyeg! Eddig azt hitted, nem bírnád a reggeli testedzést? Csak próbáld ki! Hidd el, feldobja majd a napodat a korai mozgás, illetve a tudat, hogy már tettél valamit az egészségedért. És az sem utolsó szempont, hogy nem délután, este, egy fárasztó nap után kell edzőcipőbe bújnod, hanem már túl vagy a napi mozgásadagon.

  • Adj magadnak napi 5 percet! Vagy egy kávézásnyi időt! Amikor is végiggondolod a napod, a hosszabb-rövidebb távú céljaid. Meg egy picit lazulsz is! Ennyi jár neked!

  • Csak semmi szundi! A telefonod folyamatos szundira állítgatása nem kedvez szervezeted ritmusának. A kicsit felébred-kicsit visszaalszik váltogatása nincs jó hatással a testedre. Ha már egyszer megszólalt az az ébresztő, ugorj ki az ágyból és indítsd a napot egy óriási nyújtózkodással!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...