2022.08.20. 10:59:07 8699 276

Villámgyors és extra könnyű – Töltött cukkini, hús nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A cukkini a nyár egyik slágeralapanyaga, mert finom és könnyű fogások készülhetnek belőle, jól variálható, és az egyes fogások elkészítése sem igényel túl sok időt, vagy hatalmas konyhai tapasztalatot. Legyünk őszinték, ez a nyári melegben nem egy elhanyagolható szempont. Készüljön most egy húsmentes verzió!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Ezt a töltött cukkinit önmagában, de akár köretként, sült, vagy grillezett hús mellé is fogyaszthatjuk! Ne hagyd ki idén nyáron a repertoárból, mert egyszerű, de nagyszerű fogásnak ígérkezik. 4 főre a következő hozzávalókra lenne szükség:

  • 4 db cukkini

  • 5 dkg szárított paradicsom

  • 10 dkg (lehetőség szerint) szerint kecskesajt

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • 1 teáskanál méz

  • 2 ág rozmaring

  • 2 ág kakukkfű

  • só, bors ízlés szerint

A kakukkfüvet, rozmaringot mossuk, majd szárítsuk meg és daraboljuk fel kis darabokra. Keverjük össze az olívaolajat, mézet, szórjuk bele a zöldfűszereket és sózzuk, borsozzuk. A cukkinit mossuk meg, majd vagdossuk be (mintha fel akarnánk karikázni, de ne vágjuk le teljesen a karikákat) és locsoljuk meg a fűszeres lével. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra, közben helyezzük a cukkinit sütőpapírral bélelt tepsibe és tegyük a sütőbe körülbelül 25 percre. Míg a cukkini a sütőben sütkérezik, reszeljük le a sajtot, a szárított paradicsomot pedig szeljük fel kisebb darabokra. Ha elkészült a zöldségünk, a zöldségbe korábban vágott mélyedésekbe tömködjük bele a paradicsomot, sajtot, majd süssük tovább a fentebb írt hőfokon még 5-10 percig.

Forrás: www.rewe.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...