2022.08.13. 17:50:41 8775 312

Az éhséged is csillapítanád? - Nyári laktató szomjoltók, víz helyett 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyár van, meleg van, vagyis sokszor inkább hőség, úgyhogy most még inkább igaz: egy kisebb vagy nagyobb palack víz nélkül elhagyni a lakást kész életveszély. Mellé azért kerülhetnek olyan szomjoltó finomságpk, melyek nem csak a szomjúságodat, de az éhségedet is csillapítják.

Grapefruit - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grapefruit

Előző cikkünkben lédús, emellett tápláló zöldségeket mutattunk be. Most jöjjön néhány magas víztartalmú gyümölcs, melyet érdemes a nyáron minél gyakrabban eszegetni.

  • Bírod a keserűt? Akkor a grapefruit lesz a Te nyári szomjoltó gyümölcsöd! Magas A- és B12-vitamintartalmának, megfelelő rosttartalmának, magas víztartalmának köszönhetően a forró hónapok egyik kedvelt gyümölcse lehet.

  • Ha piros ízre vágysz! Ugyan a főszezon már lecsengett, ami az epret illeti, azért még be lehet szerezni, illetve a szerencsésebbek a folyton érő fajtából is csemegézhetnek még a saját kertjükből. Magas rosttartalmának köszönhetően segíti emésztésünket, 91 %-os víztartalmának hála, vízháztartásunkat is rendben tartja, és mivel olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a vas, kálium, cink és a kalcium, szervezetünk hálás lesz minden egyes elfogyasztott szemért.

  • A nyár slágere Ha lédús, nyári gyümölcs, akkor neked is a dinnye jut az eszedbe, ugye? De nem csak ezért, hanem a benne található ásványi anyagok, mint a vas, magnézium, kálium, nátrium, illetve vitaminok, mint a C-, B1-, B6-vitaminok miatt is érdemes sűrűn fogyasztani belőle.

  • Magában, sütibe, müzlibe, turmixba? Jöhet bárhogy! Ez az a gyümölcs, amit mindenki, kicsi és nagy egyaránt szívesen fogyaszt. Nem csoda, hiszen az őszibarack nem csak finom, de szuper szomjoltó, rendkívül sokoldalú és olyan fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, mint az A-vitamin, vagy a kálium, béta-karotin vagy a kalcium.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...