2024.01.29. 12:30:21 6991 295

Ezért érdemes szeretni a túrót! – 4+1 ok, hogy minél gyakrabban fogyaszd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A túró fogyasztásával kapcsolatban igencsak megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint ördögtől való, és a legkevésbé sem tesz jót a szervezetünknek, pláne a hölgyekének. Míg mások szerint az egyik legfinomabb, legjobban variálható fehérjeforrás.

Túró - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Túró

Ki-ki döntse el a saját tudása, ízlése szerint, melyik elgondolás szerint éli az életét. Ha szerinted a világon a legjobb, ami történhet veled egy étkezés során, akkor most figyelj, mert adunk még 5 nyomós okot, hogy még szívesebben fogyaszd!

  • Hozzásegít az egészséges bélflórához! A joghurtban, és a túróban is megtalálható probiotikumok segítik emésztőrendszerünk normál működését.

  • Egy kis túró, hogy jobban láss! A túró még a látásunkra is jó hatással lesz, mert a benne lévő A-vitamin javíthatja szemünk világát!

  • Edd magad szépre! Azt tudtad, hogy a túró segíti a kollagén termelést, és erősíti a kötőszövetet? Így felveszi a küzdelmet a ráncok ellen is!

  • Ragyogó haj, szuper erős körmök! Ez pedig a túróban lévő rengeteg fehérjének köszönhető! Úgyhogy fogyaszd bátran, ha szép hajat és csodás körmöket szeretnél!

  • Elűzi a vashiányt! Bizony, ha vashiánnyal küzdesz, a túró segíteni fog neked, hiszen a benne lévő fehérje segíthet a vas felvételében, beépítésében.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...