2024.02.02. 12:30:55 6693 260

Fogyj teázva! – 3+1 tea, amitől csak úgy ég a zsír!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó bögre tea sok mindenre gyógyír. Felmelegít a didergős időben, felébreszt a reggeli, vagy éppen az ebéd utáni kómából, megnyugtat, vagy éppen végigkísér hosszú-hosszú baráti beszélgetéseket. És ki hitte volna, de akár bizonyos újévi fogadalmak megtartásában is segíthet.

Rooibos tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rooibos tea

Persze, ez csak abban az esetben igaz, ha az egyik célod 2024-ben a fogyás, formálódás. Mert akár hiszed, akár nem, bizonyos teafajták segíthetnek az ideális testsúly elérésében, illetve megtartásában. Lássuk, melyek ezek!

  • Mentával és citromfűvel az igazi! A gyömbértea egészségre gyakorolt pozitív hatását nem kell bemutatnunk, hiszen az immunrendszerünk már pár korty után erőre kap tőle. Ám azt is érdemes róla tudni, hogy emellett szuper zsírégető hatással is bír, illetve a gyomrunkat is helyreteszi.

  • Ami nem újdonság! Nyilván Te is tudod, hogy a zöld tea hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez, megtartásához. Az már kevésbé ismert, hogy ezt a benne lévő, az egyébként kesernyés ízét is okozó polifenoloknak köszönheti.

  • Az érdekes nevű csodaszer! A rooibostea azok kedvence lesz, akik kerülnék a koffeinfogyasztást, ám a tea nyújtotta élvezetet és jótékony hatást sem hanyagolnák. A rooibos nem csak finom, de segíthet a zsírégetésben is, emellett pedig megakadályozhatja további zsírsejtek kialakulását.

  • Már megint a polifenolok! A fehér tea, amellett, hogy szánk és torkunk egészségére van rendkívül jó hatással, szuper jó zsírégető „erővel” is bír. Ez a már zöld teánál is említett polifenoloknak köszönhető.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...