2021.02.13. 16:09:52 8624 232

Majdnem pizza! – Variációk az olasz finomságra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy a gasztronómia fejlődik, a valós és magukat annak vélő mesterszakácsok tudása egyre bővül, úgy változnak, kapnak új ízvilágot, esetleg teljesen új formát régi, közkedvelt ételek. Nincs ez másként a pizzával sem.

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Van már gluténmentes tésztájú, karfiol alapú, mindenféle feltéttel, vega, extra húsos, tejszínes szósszal, sőt, spenóttal megkent. És léteznek már olyan „gasztrotalálmányok”, melyek már csak nyomokban emlékeztetnek a pizzára. Mint mondjuk ezek a finomságok itt a videóban!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...