2024.01.26. 17:45:29 5560 214

Téli vitaminbombáink! – 4+1 étel az egészséges téli hónapokért 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy állsz a vitaminok, ásványi anyagok folyamatos pótlásával? Kapszula, csepp formájában mindent sikerül bevinned? Mi lenne, ha az ebéd, vacsora alkalmával is töltenéd folyamatosan merülő készleteid? A téli zöldségek segítségedre lesznek!

Zöldségek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöldségek

Előző cikkünkben már megismerkedhettél 5 zöldségfajtával, aminek gyakori fogyasztása jó hatással lesz szervezetedre, főleg télen. Most jöjjön újabb 5 „csodanövény”!

Nem csak fütyülni tudsz tőle!

A benne lévő béta-karotinnak köszönhetően, mely az A-vitamin előanyaga, biztos lehetsz benne, hogy szervezeted el lesz látva ezzel az igencsak fontos vitaminnal!

Nem (csak) a madarak kedvence

Ha egy vasban és C-vitaminban gazdag salátát szeretnél készíteni, akkor a madársaláta mindenképpen legyen az összetevő között!

Kalóriaszegény fogás mindenkinek!

A zellergumó markáns ízét ugyan sokan nem kedvelik, de jól elkészítve bármelyik menübe könnyedén belesimul. A benne lévő rostanyagok segítik az emésztést, a kalcium pedig a csontjainknak és a fogainknak lehet jó barátja. Sőt, a fehér gumót segítségül hívhatod hólyaggyulladás esetén is!

A mindenki kedvence

A burgonya sokféle formában fogyasztható, lehet főve, sütve, levesbe, pürének, főzeléknek is elkészítve, de pogácsa, sőt, akár lángos alapanyaga is lehet. Fontos téli alapanyag, hiszen tartalmaz egy nagy adag C-vitamint, emellett magnéziumot, káliumot, kalciumot, vasat. Valamint, a kiegyensúlyozott alvásunk egyik felelősét, a B-vitamint is igen nagy arányban tartalmazza.

Szuper ízt ad és még egészséges is!

A hagyma szinte minden étel alapja, ám emellett vírusölő hatása is kiváló. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását a szájban, belekben, illetve a vizesedést is megakadályozza.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...